>>Feestavond levert ruim 30 mille op voor Benjami...

Feestavond levert ruim 30 mille op voor Benjamin House

06-03-2015

Feestavond levert ruim 30 mille op voor Benjamin House

BLARICUM - De feestelijke fundraiser van de Benjamin Foundation 6 maart 2015 in de Goyer Golf & Country Club heeft 31.500 euro opgeleverd. De opbrengst wordt in zijn geheel besteed aan de bouw van Benjamin House; een multifunctioneel revalidatiecentrum waarmee jaarlijks tweehonderd kinderen met een meervoudige handicap en hun families in Tanzania kunnen worden geholpen. 

Founder Henri Koerhuis: 'Een fantastisch resultaat van een zéér geslaagde avond. Met een diepe buiging voor Karin Bloemen en alle andere artiesten, die onze gasten een topavond hebben bezorgd. En met grote dankbaarheid naar alle inbrengers en bieders op de veiling natuurlijk; er zijn werkelijk geweldige items onder de hamer gegaan. Met als klapstuk: vliegtickets, hotel, vip-tickets én een meet & greet met Armin van Buuren op Ibiza.'

De stichting werkt voor de bouw van Benjamin House samen met het Liliane Fonds dat voor een duidelijke en doorzichtige registratie en controle zorgt van álle door de Benjamin Foundation gefinancierde activiteiten. Voor de bouw van het revalidatiecentrum in het afgelegen Kagera district in het noordwesten van Tanzania is in totaal 170.000 euro nodig. 

Simone van Seggelen ontvangt uit handen van Henri Koerhuis de Benjamin Award voor haar bijzondere en zeer gewaardeerde inzet voor de stichting.

Sitemap | © 2021 Benjamin Foundation
Invouwen