>>Feest mee op 3 november en help Benjamin House...

Feest mee op 3 november en help Benjamin House he-le-maal af te maken!

25-09-2017

Feest mee op 3 november en help Benjamin House he-le-maal af te maken!

Karin Bloemen, Iris Verhoek, Tiny Little Bigband
Ras-entertainer Karin Bloemen, mega-talent en The Voice Kids 2017 winnares Iris Verhoek en The Tiny Little Bigband komen 3 november 2017 de pannen van het dak zingen en spelen in Golfclub de Goyer, Eemnes. Feest u ook mee?

Het doel: Benjamin House he-le-maal af!
Begin 2015 hebben we een geweldig feest georganiseerd om Benjamin House in Karagwe, Tanzania mogelijk te maken. Met resultaat! Het revalidatiecentrum voor kinderen met een meervoudige handicap staat er inmiddels. Nu al worden er vele honderden kinderen en hun ouders geholpen met voorlichting, fysiotherapie, medicatie, psychische hulp, doorverwijzingen naar ziekenhuizen, et cetera. Circa driekwart van het door ons toegezegde bedrag is voldaan. In 2017 willen we onze belofte volledig nakomen en de resterende bouwkosten betalen. Hiervoor is nog € 45.000 nodig. Alleen met uw hulp kunnen we Benjamin House he-le-maal afmaken!

Kom ook feesten!
Bent u onze gast op 3 november? Reserveer dan nu uw plaatsen of tafel (4 t/m 12 personen) à € 195,- p.p. via gala@benjaminfoundation.nl!

Mr Aggrey Mashanda, directeur en oprichter Benjamin House

Dresscode
Feestelijk met a touch of white & blue

U kunt op veel manieren helpen!
Wilt u ons helpen Benjamin House he-le-maal af te maken? Bied dan iets ter veiling aan op het feest. Dat kan van alles zijn, als er maar flink op geboden kan worden! Ook kleine items voor de loterij zijn van harte welkom. Of word sponsor en help op die manier er nog één keer een onvergetelijk feest van te maken!

Veiling: Alita Brunsman, 06 8370 2515, veiling@benjaminfoundation.nl
Loterij: Jean Jacques Francois, 06 2313 6054, loterij@benjaminfoundation.nl
Sponsoring:  Henri Koerhuis, 06 1299 9308, hkoerhuis@cs.com

 

 

 

Sitemap | © 2022 Benjamin Foundation
Invouwen